Onze investeringen zullen de wereld veranderen

United People Foundation (UPF) is vastbesloten een eerlijk, efficiƫnt, eenvoudig, transparant, rechtvaardig en pro-life circulair ICT-model in te voeren, waarin alle rechten van de Nieuwe Verklaring van de Rechten van de Mens (NVRM) worden gehonoreerd en de doelstellingen van UPF kunnen worden gerealiseerd. De mens dient nu eenmaal zorg te dragen voor al het leven!

Door volledig samen te werken met SNEW, gevestigd in Nederland en Belgiƫ, kunnen wij de nieuwste ontwikkelingen tonen in het circulaire ICT-model. Het is vooruitstrevend, sociaal maatschappelijk verantwoord en lacht het leven toe. In de toekomst zullen wij meer landen en continenten hierin betrekken. Voor meer informatie over dit project bezoek je: SNEW.De investeringen van United People Foundation (UPF) in mensen, bedrijven en organisaties komen zoveel mogelijk overeen met onze doelstellingen. Wij realiseren onze doelstellingen in samenwerking met derden. Een goede samenwerking is de sleutel tot succes!

De UPF investeringen groeien op een organische wijze voort, vergelijkbaar met de manier waarop een moestuin groeit en opbrengst PLUS rendement geeft. Hieronder staan voorbeelden van initiatieven: 1) die ons inspireren, 2) waarin we samenwerken of 3) waarin we zelf investeren. Binnenkort worden meer projecten getoond.Voor meer informatie over deze vorm van ondernemen klik je op: ZERI.