UPF Teamplayers

Michael Sabbe

Michael Sabbe

Bestuurslid Intern. Specialist Financiën

Michael ('55) is econoom. Hij heeft economie gestudeerd aan de Amerikaanse Universiteit AUP. Van beroep is hij ondernemer en heeft ervaring in diverse sectoren zoals de auto- en textielindustrie, informatie systemen en als ISP provider. Heden stimuleert hij de ontwikkeling van groene energieoplossingen. Hij geeft lezingen over duurzaam financiële systemen. Een houdbare economie (huishouden) leidt tot een welvarende wereld voor iedereen. Meer informatie over Michael vindt je hier.

Vincent van Wijgerden

Vincent van Wijgerden

Bestuurslid Intern. Jurist - Fiscalist

Vincent ('79) is fiscaal jurist. Hij studeerde Fiscaal en Europees recht aan de Universiteit van Maastricht en Leiden. Met zijn vele jaren ervaring als fiscalist, adviseert hij (rijke) particulieren, MKB ondernemers en expats. Hij is verbonden aan de Erasmus School of Law University als werkgroepdocent. Al jong is hij, mede door zijn verblijf van enige jaren in China, geïnteresseerd geraakt in de wereld om hem heen en hoe deze functioneert. Hij is maatschappelijk zeer betrokken en actief bij JCI Leiden.

Marleen Janssen Groesbeek

Marleen Janssen Groesbeek

Internationale Raad van Aanbeveling

Marleen ('63) studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam. Haar 1e boek Maatschappelijk Ondernemen verscheen in 2001. Zij was 20 jaar financieel-economisch journalist. Ze is Lector Sustainable Finance & Accounting aan de Avans Hogeschool. In haar lectorale rede benadrukte zij: als we een beter wereld en financieel monetair economisch systeem willen, dan moeten wij daarvoor zelf in actie komen. Daarom ondersteunt zij United People Foundation van harte. Meer info tref je hier aan!

Prof. Julian Korab-Karpowicz

Prof. Julian Korab-Karpowicz

Internationale Raad van Aanbeveling

Julian ('53) is een politiek denker, filosoof, ondernemer, professor en oprichter van twee privé-scholen. Hij behaalde een doctoraat aan de universiteit van Oxford en bestrijkt een breed spectrum. Van metafysica tot religie en van regeren tot dienstbare economieën. Julian schreef o.a.: 'Tractatus Politico-Philosophicus' als prominent boek. Hij droomt van een vreedzame wereld, een gelukkige plek, en wil een nieuw tijdperk initiëren in de geschiedenis van de mensheid die 'evolutionity' heet. Meer info? Klik hier!

Drs. Emil Möller

Drs. Emil Möller

Internationale Raad van Aanbeveling

Emil ('58) is spreker, onderzoeker, filosoof, doctorandus en ondernemer. Hij studeerde aan de Erasmus Universiteit en onderzocht besluitvormingsprocessen. Hij zag daarbij geen probleem, behalve in ons hart. Hij initieerde vele duurzaamheidprojecten. Hij trok de conclusie: "Een betere wereld is het gevolg van een hogere staat van bewust- zijn." Zijn missie is: Mensen herinneren aan wie ze zijn (bewustzijn) en wat hun taak is (zich ontwikkelen). Leestip: On elephants in the room.

Ronald Bernard

Ronald Bernard

De grondlegger van United People

Ronald ('62) is sociaal maatschappelijk ondernemer. In zijn achtergrond zitten: economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Als zelfstandige werkte hij 30 jaar in diverse branches. In de financiële sector was het vermogensbeheer, valuta- en depositohandel. Hij is kind aan huis in menig EU land. Als grondlegger van United People is zijn missie een 'Goed Beheer van Al het Leven'. Het gaat hem wereldwijd vooral om de kinderen. De kinderen zijn onze toekomst. Meer weten over Ronald? Klik dan hier!