UPF teamplayers

Vincent van Wijgerden
Bestuurslid Intern. Jurist - Fiscalist
Vincent (1979) is fiscaal jurist. Hij studeerde Fiscaal en Europees recht aan de Universiteit van Maastricht en Leiden. Met zijn vele jaren ervaring als fiscalist, adviseert hij (vermogende) particulieren, MKB ondernemers en expats. Hij is verbonden aan de Erasmus School of Law University als werkgroepdocent. Al jong is hij, mede door zijn verblijf van enige jaren in China, geïnteresseerd geraakt in de wereld om hem heen en hoe deze functioneert. Hij is maatschappelijk zeer betrokken en actief bij JCI Leiden.
Peter Michel (PM) Heilmann
Mondiale Relaties en Ontwikkeling
PM (1970) is visionair, bevlogen wereldburger en opgegroeid in Afrika. Hij was twee decennialang actief als pionier in de systemische verandering in- en van Griekenland. PM is een expert in holistisch ondernemerschap, leiderschap, financiering en heeft een omvangrijk internationaal netwerk. Hij is (mede-)auteur van diverse boeken en oprichter van WholistiQ, die betekenisvolle, wereldveranderende ondernemers op een holistische, creatieve en succesvolle manier helpt floreren. Meer info? Klik hier!
Marleen Janssen Groesbeek
Internationale Raad van Aanbeveling
Marleen (1963) studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij was 20 jaar financieel-economisch journalist. Haar 1e boek Maatschappelijk Ondernemen verscheen in 2001. Sinds december 2014 is zij is Lector Sustainable Finance & Accounting aan de Avans Hogeschool. In haar lectorale rede benadrukte zij: als we een beter wereld en financieel monetair economisch systeem willen, dan moeten wij daarvoor zelf in actie komen. Daarom ondersteunt zij United People Foundation van harte. Meer info tref je hier aan!
Drs. Emil Möller
Internationale Raad van Aanbeveling
Emil (1958) is spreker, doctorandus, onderzoeker, filosoof en ondernemer. Hij studeerde af aan de Erasmus Universiteit en onderzocht besluitvormingsprocessen. Hij zag daarbij geen probleem, behalve in ons hart. Hij initieerde en gaf leiding aan vele duurzaamheidprojecten. Hij trok de conclusie: "Een betere wereld is het gevolg van een hogere staat van bewustzijn." Zijn missie is: Mensen herinneren aan wie ze zijn (bewustzijn) en wat hun taak is (zich ontwikkelen). Leestip: On elephants in the room.
Michael Sabbe
Bestuurslid Intern. Specialist Financiën
Michael (1955) is econoom. Hij heeft economie gestudeerd aan de Amerikaanse Universiteit AUP. Van beroep is hij ondernemer en heeft ervaring in diverse sectoren zoals de auto- en textielindustrie, informatie systemen en als ISP provider. Heden stimuleert hij de ontwikkeling van groene energieoplossingen. Hij geeft lezingen over duurzaam financiële systemen. Een houdbare economie (huishouden) leidt tot een welvarende wereld voor iedereen. Meer informatie over Michael vindt je hier.
Ronald Bernard
De grondlegger van United People
Ronald (1962) is sociaal maatschappelijk ondernemer. In zijn achtergrond zitten: economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Als zelfstandige werkte hij 30 jaar in diverse branches. In de financiële sector was het vermogensbeheer, valuta- en depositohandel. Hij is kind aan huis in menig EU land. Als grondlegger van United People is zijn missie een 'Goed Beheer van Al het Leven'. Het gaat hem wereldwijd vooral om de kinderen. De kinderen zijn onze toekomst. Meer weten over Ronald? Klik dan hier!
Prof. Julian Korab-Karpowicz
Internationale Raad van Aanbeveling
Julian (1953) is een politieke filosoof, denker, ondernemer, professor en oprichter van twee privé-scholen. Hij behaalde een doctoraat aan de universiteit van Oxford en heeft een breed spectrum van ideeën, van metafysica tot religie en van regeren tot een duurzame economie. Julian heeft een aantal boeken geschreven, inclusief 'Tractatus Politico-Philosophicus'. Zijn droom is om de wereld te transformeren in een vreedzame, gelukkige plek, en hij wil een nieuw tijdperk initiëren in de geschiedenis van de mensheid, die 'evolutionity' heet. Meer info? Klik hier!