Jouw inzet gelijk een krachtig referendum

Donateurs leveren een bijdrage in de kosten die het United People Foundation (UPF) team maakt voor de realisatie van innovatieve projecten, producten en diensten. Medestanders dragen daarentegen bij aan de eerder geformuleerde B of Joy doelen. Daarom roepen we je nu op:

Word nu een B of Joy Medestander. Met een bijdrage van € 25,- of hoger maak jij de verandering in de wereld mede mogelijk. Deze bijdrage is een zeer belangrijke stap in het proces van de vergunningaanvraag. Zodra er 60.000 medestanders zijn, wordt de internet bankvergunning aangevraagd. Na goedkeuring van de aanvraag is men, mits aan alle voorwaarden is voldaan, verplicht om binnen afzienbare tijd de bankvergunning af te geven. Daarna wordt B of Joy operationeel.

Via de bijdrage ben je, indien gewenst, het 1e jaar lid van de B of Joy coöperatie in oprichting. De bijdragen lopen via UPF, die alle B of Joy zaken beheert. Vergeet één ding niet: "Jouw bijdrage is een krachtige stem die zich laat horen in de gehele wereld". Doe ook mee en vertel het verder. Geef je stem de kracht van een referendum, want wijzelf zijn de verandering!

Een B of Joy Medestander worden
Door het formulier hier rechts in te vullen wordt je op een eenvoudige wijze een B of Joy Medestander. Na inschrijving via het registratieformulier en ontvangst betaling, wordt per e-mail een ontvangstbevestiging van je medestanderschap aan je verzonden. Hoe meer Medestanders participeren, des te krachtiger de verandering is. Alvast hartelijk bedankt.