Meedoen

Onomkeerbare transities

De Blije B (DBB) een coöperatieve fairtrade pro-life bank in oprichting met een waardevaste munt de URA. DBB en de URA maken een positieve onomkeerbare transities mogelijk. DBB is een initiatief van United People Foundation (UPF). Een stichting zonder winstoogmerk die innovatieve fairtrade pro-life producten en diensten ontwikkelt.

Deze producten zijn uitsluitend dienstbaar aan de samenleving. Daarbij vragen wij om de ondersteuning en samenwerking vanuit de samenleving. Op deze manier worden de producten en diensten optimaal afgestemd op de behoeften binnen de samenleving.

UPF is een burgerinitiatief van professionals. UPF is van, voor en door de mensen. Voel je vrij om mee te doen in de uitvoering van de realisatie van onze producten en diensten.

Want jouw bijdrage geeft extra kracht, creëert draagvlak en mogelijkheden aan de realisatie van onze doelstellingen. Jouw inbreng van kennis, kunde, uren, arbeid en/of geld maken UPF ook van jou. Bij voldoende deelname worden alle beoogde transities onomkeerbaar.

Hieronder zie je de zes aanmeldingsmogelijkheden voor ondersteuning en/of samenwerking:

  1. Je aanmelden als vrijwilliger
  2. Je aanmelden als donateur
  3. Je aanmelden als medestander
  4. Je aanmelden voor DBB eeuwigdurende leden certificaten
  5. Je aanmelden voor het Bail-free spaargeld product boven de € 100.000,-
  6. Je aanmelden voor de aanschaf van DBB participaties boven de € 100.000,-

Als je via punt 6 (participaties) in DBB wil investeren, neem dan contact met ons op.

Meer weten? Klik dan op één van de zes bovenstaande regels.